Bra tips då du ska flytta

Med en flytt så kommer det alltid en massa måsten! Inte nog med att du ska packa ner hela ditt bohag, som sedan ska tas från ett ställe till ett annat, så måste du även se till att ändra adress, se över avtal och abonnemang, samt avsluta med en flyttstädning. 

De allra flesta som flyttat minst en gång, de vet hur jobbigt det kan vara. För att underlätta för dig själv, varför inte helt enkelt satsa på en flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa dig med själva flyttandet av alla möbler och prylar? Du slipper då be dina vänner om hjälp samt slipper även ordna fram en kärra eller liknande.

Börja med att rensa ut

Innan du börjar med att packa ner alla dina saker, så kan det vara bra att gå igenom vad det är du har och vad du vill ha med dig. Det är ju dumt att släpa med dig trasiga saker eller saker du inte använder. Så rensa ut och släng det du inte vill spara som är trasigt eller smutsigt. Annat kan du skänka bort eller sälja av!

När du sedan väl packar, se till att ha många kartonger, för det går alltid åt fler än vad du tror! När en låda är klar, märk upp den med vilket rum den ska till i nya lägenheten. 

Planera din flytt

Genom att planera din flytt i god tid samt se till att boka en flyttfirma i Stockholm, så kommer det gå smidigare att flytta!

12 Mar 2022