Ett välstädat kontor höjer trivseln

städar på kontoret

För att man ska trivas på sitt jobb, på kontoret, så är det inte fel att ha det rent och snyggt omkring sig. Dels kan man satsa på kontorsstäd Uppsala, så att en städfirma kommer och städar kontoret, en eller flera gånger per vecka. Men utöver kontorsstäd Uppsala så är det även bra att ha ordning och reda på sitt eget skrivbord och även i övriga utrymmen. Dels så hittar du ju bättre dina saker, dels så är det enligt studier så att ett rensat skrivbord ökar kreativiteten.

Om ni har gemensamma utrymmen, som lunchrum eller fikarum, se till att även dessa hålls ordning på. Sätt upp schema för diskmaskinen till exempel.

Alla mår bättre av städat kontor

Det är ju som så att ett städat kontor får alla att må bättre. Dels är det ju inte hälsosamt att sitta på ett ställe som inte dammas, dels är det så att mycket stök kan bidra till att man inte arbetar på så bra som man skulle kunna göra. Om ni vill att trivseln ska öka, så är det därmed en bra idé att ha en städfirma som städar ert kontor åt er. Sedan ger ett städat kontor ett bra mycket bättre intryck för de som besöker er. Det kan vara kunder, eller personer som kan komma att bli era kunder. Möts de av ett stökigt kontor kanske de vänder sig till ett annat företag då de tror att ni även slarvar med er arbete. 

 

13 May 2019