Fem skäl att anlita städhjälp vid flytt

Att flytta är kul, ett spännande äventyr som ofta indikerar starten på något nytt. Att då komma tillbaka för att städa sin gamla lya är inte alltid så skojigt. Har du funderat på att anlita flyttstäd i Luleå men inte kommit på bra skäl? Var lugn - vi ger dig skälen du behöver för att slippa städa själv. 

#1 Skaderisken

De allra flesta olyckor sker i hemmet och att städa är något som är tätt sammankopplat med flera besök på akuten omm an ser till genomsnittet i hela landet. Med hjälp från en städfirma så får du lägre risk att skada dig. 

#2 Hyresvärden är svår att få nöjd

En del vaktmästare verkar tro att en lägenhet man bott i ska vara finare än den dagen du flyttade in. Den matematiken är svår att få ihop. Med en städfirma får du alltid ett perfekt resultat och din värd har svårare att klaga. 

#3 Lätt att glömma detaljerna

Handen på hjärtat, tar du loss ventilskydden och dammsuger dem? Städfirmor har checklistor de går efter så att inga detaljer missas. Allt blir rent, och du får ett perfekt resultat varje gång. 

#4 Inte så dyrt

Om du räknar på hur mycket du skulle tjäna på att jobba istället för att städa så kommer du att gå plus. Nästan garanterat. Det är alltid prisvärt, och du - glöm inte RUT.avdraget!

#5 Man vill till det nya

Om inget annat skäl är tillräckligt så är detta den viktigaste. Du vill in i din nya lägenhet och då ska du inte behöva gå tillbaka till den gamla för att städa. Låt någon annan fixa det. 

10 Mar 2020