Fysisk träning ger dig bättre fokus

I reklambranschen är det otroligt viktigt att man alltid är alerten och att hjärnan är med i matchen. För att må bra i knoppen är det också nödvändigt att må bra i kroppen och med ett par träningspass i veckan så blir man piggare och kan prestera bättre på jobbet. Det gäller oss alla och även mig och igår var jag på gymmet för att köra ett pass med styrketräning. 

Det blir inte alltid som man planerat

När jag tränar hårt så svettas jag en hel del och därför så har jag alltid med mig en extra handduk som jag kan använda både för att torka av lite svett men också för att torka av redskapen lite efter jag är klar. Jag har köpt några fina handdukar hos hamamco.se just för detta ändamål, bara för att de är både snygga och jäkligt sköna. Jag körde mitt träningspass och torkade som vanligt av både panna, kroppen och diverse redskap och efter jag suttit en stund i bastun och gottat mig så var det dags att duscha och gå hem. Det var då jag upptäckte att jag glömt min andra handduk hemma. 

Jag funderade lite på hur sjutton jag skulle lösa problemet. Kanske ställa mig under hårblåsen? Eller ta ett gäng pappershanddukar från toaletten? De mentala bilderna jag fick var hysteriskt roliga med papper som satt fast över hela kroppen. Nej, jag tog min svetthandduk! Eftersom det är en handduk av hög kvalitet så gjorde det inte så mycket att jag använt den inne på gymmet och jag kunde gå hem ren och torr!  

22 Mar 2018