Jobbar du med hälsa och skönhet?

Är det möjligen så att du kanske driver en salong av något slag? Som egen företagare inom skönhet och hälsa är det bra att dels synas, dels göra sig väldigt tillgänglig för kunder. Man är ju beroende av att folk bokar in tider så att man kan tjäna pengar. Det finns ett smart bokningssystem på nätet, som du som har salong kan använda dig av. Det är via Timecenter. De har ett bokningssystem du kan ha, där din salong kommer att visas på nätet och ses av flera tusen. Dina kunder kan sedan direkt via detta system boka in en tid hos dig. Du kan enkelt hålla kollen med, tack vare det. 

Fördelar med Timecenter bokningssystem

Det finns en massa bra fördelar med att använda dig av detta bokningssystem som Timecenter har. Du kan marknadsföra dig och din salong på ett mycket bra och effektivt sätt. Du kan ta betalt direkt via nätet med, samt att du kan koppla journalsystem in i systemet, perfekt om du har behov av det. Sedan är det även fördelar med detta system eftersom att även dina kunder komma att komma ihåg sina tider. Det eftersom att de får sms eller e-post med påminnelse om det. Du kan också skapa kundregister, ta fram statistik samt synka bokningssystemet med din egen kalender. 

Som företagare inom skönhet och hälsa är det inte fel att använda sig av system som underlättar. Så har du en salong eller klinik av något slag så kanske detta kan vara något för dig.

 

11 Feb 2020