Ordna en kick off med jobbet

Det här med att ordna en kick off med jobbet är inte fel. Det kan vara för att få in nyanställda i gemenskapen eller att de som jobbat på bra och länge ska känna uppskattning. Hur man gör sin kick off varierar, det går att göra lite som man själv vill. Dels kan man anlita ett företag som gör allt åt en, men man kan även göra det enkelt på egen hand med partytält och kanske hyra popcornmaskin Stockholm från Bergamunken.com. Det viktiga är att vara från arbetet om man så säger, en ny miljö. En del väljer att åka och göra aktiviteter tillsammans, eller ut i naturen.

Alltid trevligt med fest

Utöver att ha kick off så är det inte heller fel att ordna med fest för alla på jobbet. Även detta kan man göra på en mängd olika sätt. Det går att hyra lokaler, skaffa en popcornmaskin att hyra, catering med mat, musik och så vidare. Det är en smart idé att se till att det finns en festgrupp eller kommitte som kan ordna med alla dessa saker. 

Gemenskap gör det bättre

Hur arbetsmiljön är på jobbet är mycket viktigt. Känner arbetskamraterna gemenskap med varandra så blir oftast även arbetsmiljön bra. Gemenskap kan man få via just kick off, fester, konferenser, aktiviteter med mera. Så se till att alla känner sig inkluderade och är med på dessa saker. Viktigt att ses utanför själva arbetsplatsen. 

3 Jan 2019