Planera mässbesöket

Som företag är det viktigt att visa upp sig och det är smart att göra det genom att vara med på mässor av olika slag. Att ha en egen mässmonter på olika events är något ni bör satsa på. Hur er monter ska se ut är viktigt att bestämma innan. Vi har redan i ett tidigare inlägg tipsat lite på hur du får besökare att stanna till vid din monter. Just att sticka ut och satsa på en annorlunda monter är bra. En med bra inredning. Det finns smidiga nålfilsmattor så väl som mässmattor att satsa på att ha. Inredning, utförande och belysning är viktiga delar. 

Andra bra saker att tänka på

Utöver att ha en bra monter utseendemässigt är det bra att planera hur eller vad som ska ske i den. Ska ni ha aktiviteter för att få besökare eller satsa på extra förmånliga mäss-erbjudanden? Dela ut saker gratis är alltid bra, oavsett om det är gratis katalog, godis eller företagspennor. I montern bör även personal som passar för det stå. Det bör vara entusiastisk personal med glatt humör. Tänk även på att eventuellt ha en klädkod för all personal. Se även till så att de mår bra och orkar samt får den mat och dryck de behöver. 

Om mässan ligger en bra bit bort från där ni håller till, se då även till att ordna med boende för den personal som ska delta på mässan, samt bra transport. 

 

14 Feb 2020