Satsa på kick-off med jobbet

En kick off är en slags personalfest man kan hålla, om man har ett företag. Hur man utformar det, det är upp till företaget så klart, men det går att göra det på en massa bra sätt. En kick off är ett bra sätt för kollegor att samverka, utanför jobbet. En del har kick off med middag, dryck och fest, andra satsar på teambuilding med mera. Om du har tänkt att du ska ordna en personalfest, så kan du utforma den så som du vill. Varför inte hyra slushmaskin till att göra drinkar med som ett exempel? Det går att hyra slushmaskin Stockholm hos företaget Bergamunken. De har en massa bra saker för företagsevent förövrig, inte bara maskiner för slush!

Vad ska man tänka på?

När man ska anordna ett event, som en kick off eller personalfest så är det viktigt att tänka på målgruppen. Det är alltså vilka som jobbar på ditt företag, vad de gillar och göra med mera. Så att det blir ett event som alla tycker är roligt och kan vara med på. En bra kick off kostar så klart pengar och det gäller att vara medveten om detta. Det går så klart att hålla nere kostnaderna något, genom att hyra saker, inte köpa, att samla allt på ett ställe, så slipper man transportkostnad, och så vidare. 

Låt de anställda vara med och planera vad det är ni ska göra tillsammans på er kick off, så är de delaktiga och det gör att det garanterat blir bra!

 

16 Dec 2018