Slipp hålla reda på alla nycklar, installera ett passersystem

Är det så att du har både en och två nycklar till dörrarna i ditt företags lokaler? Grejen är ju att nycklar, de har en förmåga att slarvas bort,  eller att den kan bli kopierad så att obehöriga personer kan komma in. Det kan vara skönt att slippa ha en massa nycklar att hålla reda på och istället installera ett bra passersystem. Varför inte satsa på ett passersystem Stockholm till exempel?

En stor fördel med att använda dig av ett passersystem utöver då att slippa nycklarna, är att låsen i sig kan tidsstyras. Det på alla eller utvalda dörrar. Det så att de endast kan öppnas på förutbestämda tider.

En trygg lösning som höjer säkerheten

Det är inte bara smart att använda dig av passersystem utan det ger dig även en trygghet samt att det ger en förhöjd säkerhet. Det går att få kodlås till en enda dörr så väl som att du kan ha det i ett helt system för alla dina dörrar. 

Passersystem i sig är ett nyckelfri lösning som går att ha på de allra flestra dörrar, både de in till lokalen så väl som dörrar inne i lokalen mellan olika rum eller olika delar. 

Låset i sig kan styras med en unik kod, en kodbricka eller genom biometri med ansiktsigenkänning. Det gör att du kan bestämma vem som har tillträde vart och när.

Passersystem kan användas av vanliga företagare så väl som för stora offentliga verksamheter så som  sjukhus, industrier, bankfastigheter med mera.

1 Apr 2022