Smart använda dig av en redovisningsbyrå

Om du har ett företag så innebär det bland annat att du ska bokföra, redovisa, deklarare, göra bokslut och mycket mer. Det kan vara skönt att ta in en extern redovisningsbyrå för redovisning och revision. Det är ju extremt viktigt att alla dessa delar görs på rätt och skickas till rätt instanser så som Skatteverket med mera. De flesta företagare har ju även annat att lägga fokus på, som att driva företaget framåt. Då kan det vara skönt att de ekonomiska bitarna fixas av proffs. Det gäller oavsett vad du har för företag eller storleken på det. 

Få hjälp med alla delar

Om du har behov av hjälp med redovisning så väl som annat, så är Dillon ett bra val. De kan bland annat hjälpa dig med den löpande redovisningen. Redovisning i sig ska avslutas med ett årsboksslut. I denna så sammanställer man årets resultat. Dillon kan fixa även detta så att allt görs korrekt, med rätt siffror.

Dillon erbjuder även hjälp med deklarationer, lönehantering, fakturering och mycket mer. 

Ha koll på alla siffror

Det är ett måste att du har en löpande bokföring så att du har koll på alla siffror som rör företaget. Sen är det så även enligt bokföringslagen. Du kan så klart satsa på att använda dig av ett eget bokföringsprogram, men det enklaste är ändå att låta en redovisningsbyrå även hjälpa dig med dessa delar. Då vet du med säkerhet att allt blir rätt.

2 Apr 2021