Vem kan man ge ett gåvokort till?

Vad är ett gåvokort fär något? Enkelt sagt är det en gåva där mottagaren själv kan välja sin gåva. Lite som ett presentkort men istället för att vara låst till en specifik varugrupp eller genre av varor så består gåvorna man kan få av ett mycket brett sortiment. 

Det har blivit en väldigt populär sak att ge bort till sina anställda, till kunder eller till de som betyder mycket för ens företag. Det de kan välja brukar finnas på en hemsida som de kan hitta på gåvokortet och olika gåvokort finns för olika saker. Det kan vara mat, resor, elektronik, eller något att använda som dekoration eller helt andra saker. 

För dig som vill ge bort gåvokort

Om du vill ge dina anställda ett gåvokort så kan du göra det skattefritt två gånger per år och då som minnesgåvor. Vill du veta mer om hur det fungerar, vad det kostar och hur du som arbetsgivare ska göra så kan du läsa mer om gåvokort här och få mer information. 

De fördelar som finns med ett gåvokort är många. Några vi verkligen vill lyfta är att du slipper planera och fundera ut en present som passar alla. Du slipper få missnöjd personal (det är alltid några som inte vill ha det du har köpt) och alla som får gåvokort känner sig sedda. Fördelen för de som får kortet är att man kan välja bland många olika saker och det är ju alltid lite kul. 

20 Feb 2022