Viktigt med ett välstädat kontor

Ett rent, fräscht och välorganiserat kontor är inte bara trevligt att sitta på. Det ger även intrycket av att verksamheten är professionell och seriös. Därmed är det viktigt med en kontorsstädning Stockholm, om ni har många kunder och besökare. Då blir de genast positivt inställda och trivs. Sen trivs ni bättre själva med. Det är bra om det är ordning på kontoret och en bra hygien. Det är viktigt för både arbetsklimatet och medarbetarnas trivsel. Det kan vara en god idé att ta hjälp av en extern städfirma för att få ett kontor alla vill vistas i.

Vems ansvar är det att det blir städat?

För att det ska bli en kontorsstädning Stockholm, så ligger ansvaret på att anlita en städfirma på arbetsgivaren. Det är denna person som ansvarar för att det är en bra arbetsmiljö överlag. För arbetsmiljöns skull så är det ju bra att kontoret är rent och välstädat. Även andra biutrymmen ska städas. Ett rent kontor ökar trivseln, som i sin tur leder till att personalen trivs, och är effektivare. En god hygien minkar även att sjukdomar sprider sig och minskar sjukfrånvaro. Det är bra att anlita kontorsstädning Stockholm, eftersom att om personalen själv ska städa finns risken att de ordinarie arbetsuppgifterna blir lidande.

Anlita en bra städfirma

Vi på vårt kontor har ett bra tag haft kontorsstädning Stockholm via en städfirma. Det finns många olika städfirmor att välja mellan. Se till att ta en som lever upp till dina förväntningar och som har F-skattsedel. Se även deras tidigare referenser och känn av om det är ett seriöst städföretag.

26 Mar 2018